Милош Биковиќ е најпопуларн и најзгоден актер во Србија

Еден од најуспешните актери , Милош Биковиќ (32). со своите улоги успева да привлече големо внимание и популарност, не само во Србија, туку и во Русија. Благодарение на својот актерски талент, но и шармантен изглед, Биковиќ е миленик на милиони жени во Србија, Русија но и пошироко.Важи и за еден од најпосакуваните мажи на јавната … Continue reading Милош Биковиќ е најпопуларн и најзгоден актер во Србија

Текстот Милош Биковиќ е најпопуларн и најзгоден актер во Србија е превземен од Reporter.mk.