Мишел Фајфер ја имаа онаа безвременска убавина и на 65. без шминка

Со пуштена коса и обична сива маичка Мишел Фајфер изгледа содема опуштено.  Следбениците во коментарите на 65-годишната актерка ѝ порачаа дека едноставноста ѝ одговара и …

Мишел Фајфер ја имаа онаа безвременска убавина и на 65. без шминка Прочитај повеќе »

Текстот Мишел Фајфер ја имаа онаа безвременска убавина и на 65. без шминка е превземен од Reporter.mk.