Мислев дека Хајди ќе почека да се разведеме пред да реши да блудничи со телохранител: Од љубов како во бајките до пропаст на бракот

Приказната за германската манекенка Хајди Клум и британскиот музичар Сил започна сосема нереално и како во некоја холивудска романтична комедија. Двајцата се запознаа во 2004-та …

Мислев дека Хајди ќе почека да се разведеме пред да реши да блудничи со телохранител: Од љубов како во бајките до пропаст на бракот Прочитај повеќе »

Текстот Мислев дека Хајди ќе почека да се разведеме пред да реши да блудничи со телохранител: Од љубов како во бајките до пропаст на бракот е превземен од Reporter.mk.