Младиот пејач Давид Радичевски има нова песна

Младиот рапер Давид Радичевски, познат како David Black, повторно и се врати на сцената. Тој објави спот за најновата песна „Зашо“ и ќе биде прва во неговиот нов албум. „Имам намера да создавам песни и да ги покажам искуствата на младите луѓе во нашата земја. Да им го отворам патот на сите тие таленти кои … Continue reading Младиот пејач Давид Радичевски има нова песна

Текстот Младиот пејач Давид Радичевски има нова песна е превземен од Reporter.mk.