Моника Левински објави нови фотографии и не личи на себе: како изгледа најпознатата љубовница во светот денес

Активистката и писателка, која од 1995 година го носи прекарот најпознатата љубовница во светот, Моника Левински (50), денес изгледа многу поинаку отколку кога се појави …

Моника Левински објави нови фотографии и не личи на себе: како изгледа најпознатата љубовница во светот денес Прочитај повеќе »

Текстот Моника Левински објави нови фотографии и не личи на себе: како изгледа најпознатата љубовница во светот денес е превземен од Reporter.mk.