Моника се прости од Чендлер: Требаше да биде авантура за една ноќ…

По трогателната проштална порака на Мет Лебланк и Кортни Кокс се огласи по повод смртта на нејзиниот колега од „Пријатели“, Метју Пери.   View this …

Моника се прости од Чендлер: Требаше да биде авантура за една ноќ… Прочитај повеќе »

Текстот Моника се прости од Чендлер: Требаше да биде авантура за една ноќ… е превземен од Reporter.mk.