Морам да заминам од Холивуд пред да удрам некого, рече Џим Кери по одлуката дека го напушти актерството

Популарниот актер Џим Кери, кој неодамна ја информираше јавноста дека се повлекува од светот на актерството, се пошегува за неодамнешниот случај кога актерот Вил Смит му удри шлаканица на Крис Рок. „Морам да си одам одовде пред да удрам некого. Искрено, чувствувам дека има многу важни работи кои ги игнорирав бидејќи долго време бев зафатен“, изјави … Continue reading Морам да заминам од Холивуд пред да удрам некого, рече Џим Кери по одлуката дека го напушти актерството

Текстот Морам да заминам од Холивуд пред да удрам некого, рече Џим Кери по одлуката дека го напушти актерството е превземен од Reporter.mk.