Муабетите на Џаро не беше лесно да се пренесат на хартија: Милица Џаровска за промоцијата на книгата „Живот на коцка“

Во хотел „Парк“, пред бројните гости беше промовирана автобиографската книга „Живот на коцка“ за естрадниот менаџер Велибор Џаровски-Џаро. Автор на книгата е неговата ќерка, новинарката Милица Џаровскa. Промотор беше Игор Џамбазов, кој вели …

Муабетите на Џаро не беше лесно да се пренесат на хартија: Милица Џаровска за промоцијата на книгата „Живот на коцка“ Прочитај повеќе »

Текстот Муабетите на Џаро не беше лесно да се пренесат на хартија: Милица Џаровска за промоцијата на книгата „Живот на коцка“ е превземен од Reporter.mk.