Мухамед Зекири на ручек со ќерките

Пратеникот од редовите на СДСМ, Мухамед Зекири, убавиот ден го искористи да се дружи со неговите две ќерки Лина и Канита, кои го доби од првиот брак. Тројцата беа на ручек, а Зекири заедничката фотографија ја објави на „Фејсбук“. Зекири пред неколку месеци стана татко нa ќерката Далиа Нани, со новинарката и поранешна директорка на … Continue reading Мухамед Зекири на ручек со ќерките

Текстот Мухамед Зекири на ручек со ќерките е превземен од Reporter.mk.