На 16 години ѝ признав на мајка ми дека сум геј: Васил Гарванлиев прозборе за сексуалноста

Пејачот Васил Гарванлиев јавно кажа дека е геј. Тој првпат искрено прозборе за својата сексуалност, и откри дека на 16 години, преку писмо, ѝ го признал тоа на својата мајка. Од неа добил безусловна поддршка, за која вели дека му помогнала полесно да се справи со тоа што го чувствувал. „Иако живееме во конзервативна земја, … Continue reading На 16 години ѝ признав на мајка ми дека сум геј: Васил Гарванлиев прозборе за сексуалноста

Текстот На 16 години ѝ признав на мајка ми дека сум геј: Васил Гарванлиев прозборе за сексуалноста е превземен од Reporter.mk.