На Џон Малкович му забранија да престојува во хотел во Венеција затоа што немал потврда дека е вакциниран

На познатиот глумец Џон Малкович му е забранет престој во луксузниот хотел „Даниели“ во Венеција поради истечената зелена потврда Super Green Pass. Оваа потврда им е даваа на лицата кои биле вакцинирани или прележале Ковид 19. Откако на Малкович му бил забранет влез во хотелот во Венеција, тој преноќил во приватна резиденција. Во Италија во … Continue reading На Џон Малкович му забранија да престојува во хотел во Венеција затоа што немал потврда дека е вакциниран

Текстот На Џон Малкович му забранија да престојува во хотел во Венеција затоа што немал потврда дека е вакциниран е превземен од Reporter.mk.