На Горан Бреговиќ му забранија влез во Моладвија и го вратија од аеродром

 На познатиот музичар Горан Бреговиќ не му било дозволено да влезе во Молдавија,  иако тој веќе слетал на аеродромот во Кишињев. Организаторите на Гитарскиот музички …

На Горан Бреговиќ му забранија влез во Моладвија и го вратија од аеродром Прочитај повеќе »

Текстот На Горан Бреговиќ му забранија влез во Моладвија и го вратија од аеродром е превземен од Reporter.mk.