На јутјуб згаснат каналот на Бака Прасе

Јутјуб каналот на Богдан Илиќ, попознат како Бака Прасе, е згаснат. Богдан е прилично активен и на Инстаграм, а ни таму сè уште не објавил која е причината зошто го нема каналот. Богдан Илиќ имаше повеќе од 2 милиони следбеници на каналот, а се тврди дека причина за исклучувањето би можело да биде содржината што … Continue reading На јутјуб згаснат каналот на Бака Прасе

Текстот На јутјуб згаснат каналот на Бака Прасе е превземен од Reporter.mk.