На Никола Димитров му падна паричето, рече: Мислете му ја!

По вчерашната изјава дека нема доверба во тимот што ги води преговорите со Софија и се прости од владината функција, денес вицепремиерот Никола Димитров, расположен, се пофали дека му паднала паричката за Василица. Објави и фото од трпезата и напиша: Ми падна паричето! Мислете му ја! За потсетување, вчера Димитров рече дека нема целосна доверба во министерот … Continue reading На Никола Димитров му падна паричето, рече: Мислете му ја!

Текстот На Никола Димитров му падна паричето, рече: Мислете му ја! е превземен од Reporter.mk.