На почетокот на врската не зборувавме ист јазик, ама затоа се разбиравме со телата: Љубовната приказна на Шон Конери и Французинката Мишелин

Холивудскиот актер Шон Конери почина на 90-годишна возраст на 31 октомври 2020 година, а неговата Мишелин беше неговата најголема животна поддршка четири децении. Шон и …

На почетокот на врската не зборувавме ист јазик, ама затоа се разбиравме со телата: Љубовната приказна на Шон Конери и Французинката Мишелин Прочитај повеќе »

Текстот На почетокот на врската не зборувавме ист јазик, ама затоа се разбиравме со телата: Љубовната приказна на Шон Конери и Французинката Мишелин е превземен од Reporter.mk.