На Василица се породи Милена Антовска, уште една ќерка во домот на водителката

Водителката Милена Антовска Станковска вторпат стана мајка. Таа на Василица роди ќерка, еден ден откако го славеше својот роденден. Ова е втора ќерка на Милена и нејзиниот сопруг Гордан, кои пред четири години ја добија Лана Марија. Таа се роди на Голема Богородица, па Милена откри дека оттаму и решиле со Гордан да го додадат … Continue reading На Василица се породи Милена Антовска, уште една ќерка во домот на водителката

Текстот На Василица се породи Милена Антовска, уште една ќерка во домот на водителката е превземен од Reporter.mk.