Нацоски: Трпчески го дигна на нозе Милано

Вчера македонскиот пијанист Симон Трпчески одржа концерт во Милано , а нашиот оперски пејач Благој Нацоски за него напиша дека  Милано бил дигнат на нозе. „Што …

Нацоски: Трпчески го дигна на нозе Милано Прочитај повеќе »

Текстот Нацоски: Трпчески го дигна на нозе Милано е превземен од Reporter.mk.