Нада Топчагиќ го врати Ролс Ројсот оти пристигнал откако поскапело горивото, а тој трошел многу

Популарната пејачка Нада Топчагиќ го врати автомобилот „Ролс Ројс“ бидејќи пристигнал откако горивото поскапело, а тој трошел 25 до 30 литри гориво на 100 километри. Таа објави фотографии од него на својот Фејсбук профил, велејќи дека сепак ќе му остане верна на својот стар автомобил. „Ролс Ројсот конечно пристигна, феноменален е, но го враќам, бидејќи пристигна во … Continue reading Нада Топчагиќ го врати Ролс Ројсот оти пристигнал откако поскапело горивото, а тој трошел многу

Текстот Нада Топчагиќ го врати Ролс Ројсот оти пристигнал откако поскапело горивото, а тој трошел многу е превземен од Reporter.mk.