Наја Ривера се удавила за неколку минути, покажа официјалниот извештај

Глумицата Наја Ривера починала од давење, стои во официјалниот извештај за нејзината смрт. Таа официјално беше прогласена за мртва на 13 јули, пет дена откако исчезна во езерото Пиру во Калифорнија. Таа беше погребана на 24 јули во меморијалниот парк Форест Лон во Лос Анџелес. Во официјалниот извештај на судскиот вештак стои дека актерката се удавила … Continue reading Наја Ривера се удавила за неколку минути, покажа официјалниот извештај

Текстот Наја Ривера се удавила за неколку минути, покажа официјалниот извештај е превземен од Reporter.mk.