Најстарата српска актерката Бранка Веселиновиќ наполни 103 години: Не сум како старите луѓе

Актерката Бранка Веселиновиќ пред неколку дена наполни 103 години. Живее во центарот на нови Сад. Вели и покрај еден век, таа се уште има желба за живот, па дури и кога поминала низ тешки моменти, никогаш не го загубила духот. “Денес сум многу возбудена бидејќи го славам мојот 103 -ти роденден. Се уште го негувам … Continue reading Најстарата српска актерката Бранка Веселиновиќ наполни 103 години: Не сум како старите луѓе

Текстот Најстарата српска актерката Бранка Веселиновиќ наполни 103 години: Не сум како старите луѓе е превземен од Reporter.mk.