Најубавите македонски песни со Андријана Јаневска и „Митан“ пред кривопаланчани

Елено ќерко, Битола, мој роден крај, Со маки сум се родила, Заветна , Дафино вино црвено, Ваташа и многу други антологиски песни од албумот „Македонски …

Најубавите македонски песни со Андријана Јаневска и „Митан“ пред кривопаланчани Прочитај повеќе »

Текстот Најубавите македонски песни со Андријана Јаневска и „Митан“ пред кривопаланчани е превземен од Reporter.mk.