Наоми Кембел потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка

Наоми Кембел во интервју за Тајмс потврди дека има две деца преку сурогат мајка. Таа доби ќерка во мај 2021 година, а син во јуни …

Наоми Кембел потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка Прочитај повеќе »

Текстот Наоми Кембел потврди дека има син и ќерка кои ги добила преку сурогат мајка е превземен од Reporter.mk.