Нарушено здравјето на Меган

На Меган Маркл ѝ е нарушено менталното здравје, тврдат нејзините адвокати. Тие велат дека британските медиуми и наштетиле на психичката состојба на Меган, особено за време на нејзината бременост. Како што е познато, Меган заедно со својот сопруг Хари се откажа од кралските должности за да може на некој начин да ги оправда своите постапки. … Continue reading Нарушено здравјето на Меган

Текстот Нарушено здравјето на Меган е превземен од Reporter.mk.