Не барајте ме ако ви го блокираат автомобилот, вели новиот директор на „Паркинг“

Новиот директор на ЈП „Градски паркинг“ – Скопје на својот фејсбук-профил испрати порака дека нема кај него врски и на сите им рече да не му се јавуваат ако автомбилот им е блокиран или ако им го крене „пајак“. „Пријатели, роднини, колеги и познајници, барајте ме за кафе или за дружење во секое време по … Continue reading Не барајте ме ако ви го блокираат автомобилот, вели новиот директор на „Паркинг“

Текстот Не барајте ме ако ви го блокираат автомобилот, вели новиот директор на „Паркинг“ е превземен од Reporter.mk.