„Не ни сонував дека ќе стане љубовта на мојот живот“ Мики Манојловиќ за 20 години помладата сопруга

Познатиот актер Предраг, Мики Манојловиќ (73) повеќе од две децении е во брак со актерката Тамара Вучковиќ (54) со која го има синот Иван. Јавноста …

„Не ни сонував дека ќе стане љубовта на мојот живот“ Мики Манојловиќ за 20 години помладата сопруга Прочитај повеќе »

Текстот „Не ни сонував дека ќе стане љубовта на мојот живот“ Мики Манојловиќ за 20 години помладата сопруга е превземен од Reporter.mk.