„Не се плашам да умрам, но тоа би ме изнервирало“, рече глумецот Сем Нил кој боледува од рак

Глумецот Сем Нил, познат по улогата во „Паркот Јура“, боледува од рак. Подложен е на нови третмани со хемотерапија откако му беше дијагностициран рак на …

„Не се плашам да умрам, но тоа би ме изнервирало“, рече глумецот Сем Нил кој боледува од рак Прочитај повеќе »

Текстот „Не се плашам да умрам, но тоа би ме изнервирало“, рече глумецот Сем Нил кој боледува од рак е превземен од Reporter.mk.