Не се знае дали е воопшто свесен за се што му се случува: Сопругата на Брус Вилис за здравстевната состојба на актерот

Актерот Брус Вилис боледува од фронтотемпорална деменција, која предизвикува проблеми со говорот и меморијата, како и разни промени во чувствата и однесувањето на заболениот. Неговата …

Не се знае дали е воопшто свесен за се што му се случува: Сопругата на Брус Вилис за здравстевната состојба на актерот Прочитај повеќе »

Текстот Не се знае дали е воопшто свесен за се што му се случува: Сопругата на Брус Вилис за здравстевната состојба на актерот е превземен од Reporter.mk.