Некогаш најубавата жена на светот призна: „Се изгладнував на најлош можен начин“

Во подкастот „Ruthin Table 4“, Линда Еванџелиста раскажа како се изгладнувала за време на нејзината манекенска кариера. Најлошо за неа, вели, бил десетдневниот „Master Cleanse“, …

Некогаш најубавата жена на светот призна: „Се изгладнував на најлош можен начин“ Прочитај повеќе »

Текстот Некогаш најубавата жена на светот призна: „Се изгладнував на најлош можен начин“ е превземен од Reporter.mk.