Немој да те клоцнам по газ, се скарале Аца Лукас и Бајага на Беовизија

За време на првата полуфинална вечер од изборот во Србија за претставник за Евровизија, познат како Беовизија, се случила вербална расправија помеѓу музичарите Аца Лукас и Момчило Бајагиќ Бајага поради спротивставени политички ставови. По вчерашниот скандал, се огласи и Бајага за српските медиуми. „Ако Аца вели дека се дрогирам, тогаш е навистина страшно. Ништо не се случи … Continue reading Немој да те клоцнам по газ, се скарале Аца Лукас и Бајага на Беовизија

Текстот Немој да те клоцнам по газ, се скарале Аца Лукас и Бајага на Беовизија е превземен од Reporter.mk.