Невообичаена сцена: поштарот се опијанил, па им делел пензии на гостите во кафуле во Бјелина

Во Бјелина е снимена несекојдневна сцена во ресторан, каде главен актер бил млад поштар, кој на крајот бил приведен во полициската станица во овој град. …

Невообичаена сцена: поштарот се опијанил, па им делел пензии на гостите во кафуле во Бјелина Прочитај повеќе »

Текстот Невообичаена сцена: поштарот се опијанил, па им делел пензии на гостите во кафуле во Бјелина е превземен од Reporter.mk.