Ние сме блуз бенд што се бори против кичот и шундот: Игор Џамбазов со концерт прослави 5 години и 3 месеци без алкохол

Синоќа актерот и шоумен Игор Џамбазов заедно со гитаристот Гуру Харе настапија во скопскиот локал „Кафе бар Мартини“. Скопската публика имаше можност да ужива и …

Ние сме блуз бенд што се бори против кичот и шундот: Игор Џамбазов со концерт прослави 5 години и 3 месеци без алкохол Прочитај повеќе »

Текстот Ние сме блуз бенд што се бори против кичот и шундот: Игор Џамбазов со концерт прослави 5 години и 3 месеци без алкохол е превземен од Reporter.mk.