Нина Бадриќ ѝ одговори на жената која ѝ понуди да собира компири

Пред неколку дена хрватската пејачка Нина Бадриќ се пожали дека и музичарите гладуваат оти немаат работа и побара од Владата да се позанимава и со нивниот проблем. По ова, таа доби понуда да собира компири за дневница на нивата на некоја жена. Жената ѝ порача на Бадриќ дека и на тој начин се заработува за … Continue reading Нина Бадриќ ѝ одговори на жената која ѝ понуди да собира компири

Текстот Нина Бадриќ ѝ одговори на жената која ѝ понуди да собира компири е превземен од Reporter.mk.