Нина Бадриќ се пофали со фотографии од својот одмор и се пошегува: По кој пат да се оди?

Нина Бадриќ се пофали со своите фотографии од одморот во Грција. Хрватската пејачка објави серија фотографии на кои позира во бел фустан на улиците на …

Нина Бадриќ се пофали со фотографии од својот одмор и се пошегува: По кој пат да се оди? Прочитај повеќе »

Текстот Нина Бадриќ се пофали со фотографии од својот одмор и се пошегува: По кој пат да се оди? е превземен од Reporter.mk.