Нина Бадриќ: Сите ќе пееме под туш

Пејачката Нина Бадриќ, се осврна на тешкиот период кој настана поради пандемијата предизвикана од коронавирусот и порача дека доаѓа време кога сите ќе пееме под туш. Таа на интересен и хумористичен начин ја објасни целата ситуација и порача дека ако не можат да пејат надвор, поради заштитните мерки, луѓето ќе мора да пејат по дома. … Continue reading Нина Бадриќ: Сите ќе пееме под туш

Текстот Нина Бадриќ: Сите ќе пееме под туш е превземен од Reporter.mk.