Нова студија открива кога човештвото ќе исчезне

Следното големо изумирање би можело да се случи поради високите температури, открива новата научна студија. Во следните 250 милиони години, речиси сите цицачи може да …

Нова студија открива кога човештвото ќе исчезне Прочитај повеќе »

Текстот Нова студија открива кога човештвото ќе исчезне е превземен од Reporter.mk.