Новак и Јелена Ѓоковиќ лежерно во Шпанија

Новак и Јелена Ѓоковиќ се во Шпанија,  каде српскиот тенисер се подготвува за враќањето на теренот. 33-годишниот спортист и неговата сопруга се сликани во друштво на неговиот брат и пријатели  додека се шетаат во лежарно издание.

Текстот Новак и Јелена Ѓоковиќ лежерно во Шпанија е превземен од Reporter.mk.