Новата девојка на Том Круз е иста како Кејти Холмс

Том Круз ја одбрал неговата колешка од „Невозможна мисија“, Хејли Атвел, за девојка, затоа што таа неодолива потсетува на неговата поранешна сопруга Кејти Холмс, открива извор близок до глумецот. Тој открива дка Том се нашол во љубовен триаголник, заведувајќи ги двете женски ѕвезди во филмот. Покрај Атвел, Том уживал и во друштвото на Ванеса Кирби. … Continue reading Новата девојка на Том Круз е иста како Кејти Холмс

Текстот Новата девојка на Том Круз е иста како Кејти Холмс е превземен од Reporter.mk.