Нови 30 дена притвор за Раста

Вишиот суд во Белград му го продолжи притворот на раперот Стефан Ѓуриќ – Раста за уште 30 дена. Тој беше уапсен на почетокот на октомври со дрога во центарот на Белград, по што полицијата го претресе и неговиот стан, каде што пронајдоа поголема количина наркотици. По ова Раста беше обвинет за поседување и продажба на … Continue reading Нови 30 дена притвор за Раста

Текстот Нови 30 дена притвор за Раста е превземен од Reporter.mk.