Новинар открил вонземјани во Перу и ги претставил во националниот Конгрес во Мексико Сити

Во националниот Конгрес во Мексико Сити, на првата седница се појавија, новинарот Хозе Хаиме Маусан претстави две кутии со човеколики скелети за кои тврдат дека …

Новинар открил вонземјани во Перу и ги претставил во националниот Конгрес во Мексико Сити Прочитај повеќе »

Текстот Новинар открил вонземјани во Перу и ги претставил во националниот Конгрес во Мексико Сити е превземен од Reporter.mk.