Новиот Бонд ќе треба да е убав и да може сѐ да издржи, вели кастинг директорката за снимањето на филмот

Кастинг директорка на франшизата Џејмс Бонд, Деби Меквилијамс, вели дека аудициите низ кои мора да поминат пријавените актери за улогата на тајниот агент 007 се строги. Во интервјуто за „Ентертејнмент викли“ рече дека мнгу глумци се во игра  за улогата и потоа еден по еден се одбиваат од разни причини. Првите тројца во најтесниот избор одат … Continue reading Новиот Бонд ќе треба да е убав и да може сѐ да издржи, вели кастинг директорката за снимањето на филмот

Текстот Новиот Бонд ќе треба да е убав и да може сѐ да издржи, вели кастинг директорката за снимањето на филмот е превземен од Reporter.mk.