Нозеве да си ги измиев на сцената, гарант ќе победев, Аца Лукас незадоволен од изборот на српската претставничка за Евросонг

Лазар Вуксановиќ, синот на српскиот пејач Ацa Лукас, денеска се ожени со својата избраничка во Белград. Локалните новинарите ја искористија оваа прилика и побараа од него да го каже своето мислење за изборот на песна за Евровизија, на која учествуваше со песната „Оскар“ го зазеде 5-то место. Како што тој вели, не му се допаднала особено победничката … Continue reading Нозеве да си ги измиев на сцената, гарант ќе победев, Аца Лукас незадоволен од изборот на српската претставничка за Евросонг

Текстот Нозеве да си ги измиев на сцената, гарант ќе победев, Аца Лукас незадоволен од изборот на српската претставничка за Евросонг е превземен од Reporter.mk.