Обожавателка на Роби Вилијамс доживеа несреќа на концертот на пејачот: Моментално е во кома, а состојбата и е критична

Концертот на Роби Вилијамс во Сиднеј го одбележа немил настан. Имено, додека публиката ги пееше хитовите на познатиот пејач, една од обожавателите се обиде да …

Обожавателка на Роби Вилијамс доживеа несреќа на концертот на пејачот: Моментално е во кома, а состојбата и е критична Прочитај повеќе »

Текстот Обожавателка на Роби Вилијамс доживеа несреќа на концертот на пејачот: Моментално е во кома, а состојбата и е критична е превземен од Reporter.mk.