Од алкохолот станав насилник, се коцкав и ја изневерував жена ми: Џеки Чен за најголемите пороци во животот

Познатиот холивудски актер Џеки Чен, кој се смета за единствениот вистински наследник на Брус Ли, има снимено преку 150 филмови, а активен е од 60-тите години на минатиот век. Тој е првиот што измеша комедија со борење, а неговите филмови секогаш се полн погодок. Иако важи за еден од најомилените глумци ширум планетата, многумина не знаат … Continue reading Од алкохолот станав насилник, се коцкав и ја изневерував жена ми: Џеки Чен за најголемите пороци во животот

Текстот Од алкохолот станав насилник, се коцкав и ја изневерував жена ми: Џеки Чен за најголемите пороци во животот е превземен од Reporter.mk.