Од рак на белите дробови почина Драги Шпага

Почина Драги Христов кого сите го познаваа по прекарот Драги – „Шпага“, на 52 години по  кусо и тешко боледување. На Драги му беше констатиран …

Од рак на белите дробови почина Драги Шпага Прочитај повеќе »

Текстот Од рак на белите дробови почина Драги Шпага е превземен од Reporter.mk.