Од срам не сакав да го објавам видеото кое го снимав во 20 верзии: Интервју со Теона Сима, скопјанката која презентираше вести на 8 јазици

Дваесетгодишната студентка Теона Сима, за кратко време стана позната во јавноста, откако сними откачени видеа на Инстаграм и ТикТок. Особено последното на кое чита вести …

Од срам не сакав да го објавам видеото кое го снимав во 20 верзии: Интервју со Теона Сима, скопјанката која презентираше вести на 8 јазици Прочитај повеќе »

Текстот Од срам не сакав да го објавам видеото кое го снимав во 20 верзии: Интервју со Теона Сима, скопјанката која презентираше вести на 8 јазици е превземен од Reporter.mk.