„Останав бремена, па дознав дека е женет, ми остави плик со пари за абортус“ – болна исповед на една од најубавите жени на Балканот

Поранешната хрватска манекенка Симона Мијоковиќ ужива во хармоничен брак со својот сопруг Станислав, но неодамна откри болни детали од своето минато. Симона Мијоковиќ, некогаш позната …

„Останав бремена, па дознав дека е женет, ми остави плик со пари за абортус“ – болна исповед на една од најубавите жени на Балканот Прочитај повеќе »

Текстот „Останав бремена, па дознав дека е женет, ми остави плик со пари за абортус“ – болна исповед на една од најубавите жени на Балканот е превземен од Reporter.mk.