Откачете ја Че, ја уништи серијата: небинарниот лик им преседна на фановите на „Сексот и градот“

И покрај негативните критики, „Ејч-би-о макс“ ја потврди третата сезона од серијата „И едноставно така…“   За продолжението на „Сексот и градот“ на интернет има …

Откачете ја Че, ја уништи серијата: небинарниот лик им преседна на фановите на „Сексот и градот“ Прочитај повеќе »

Текстот Откачете ја Че, ја уништи серијата: небинарниот лик им преседна на фановите на „Сексот и градот“ е превземен од Reporter.mk.