Ова беа најпразните шест години во мојот живот без тебе, Елена се присетува на татко ѝ

Поп-пејачката Елена Ристевска пред шест години остана без татко. За годишнината од неговата смрт таа сподели фотографии од времето кога била мала заедно со нејзините родители и сестра ѝ. „Најпразните 6 години во мојот живот“, рече Елена. И во интревју за „Репортер“, ни раскажа колку тешко ѝ паднала смртта на татако ѝ, дека тоа ја … Continue reading Ова беа најпразните шест години во мојот живот без тебе, Елена се присетува на татко ѝ

Текстот Ова беа најпразните шест години во мојот живот без тебе, Елена се присетува на татко ѝ е превземен од Reporter.mk.