Ова е досега веројатно најголемата трка во забрзување во светот / ВИДЕО

Дванаесет суперавтомобили еден до друг во битка за докажување кој е најдобар

The post Ова е досега веројатно најголемата трка во забрзување во светот / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.