Панчев: Сејдини е најдобриот претседател на ФФМ во историјата на Македонија

Легендарниот фудбалер, Дарко Панчев го пофалби актуелното раководство на Фудбалската федерација на Македонија и рече дека ако оваа репрезентација е најдобра во историјата, тогаш и …

Панчев: Сејдини е најдобриот претседател на ФФМ во историјата на Македонија Прочитај повеќе »

Текстот Панчев: Сејдини е најдобриот претседател на ФФМ во историјата на Македонија е превземен од Reporter.mk.